XS4ALL WebTV

Sommige Windows-applicaties, zoals het knipprogramma zijn flink verbeterd. Wanneer je de stap zet naar Windows 11, moet je ook kiezen tussen de Home-versie of de Pro-variant, die meer op bedrijven is gericht. Beide versies hebben dezelfde systeemvereisten.

  • Daarmee kun je een tijdlijn van je uren per project en per klant zien.
  • Maar Microsoft verzamelt de telemetriegegevens ook voor andere doeleinden.
  • Uw standaard internetbrowser wordt geopend en u ziet op de hoofdpagina een aantal van de belangrijkste gegevens van uw account, zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Kies hiervoor een sterk wachtwoord dat je eenvoudig kunt onthouden. Wil je meerdere e-mailadressen gebruiken in het mailprogramma van Windows 10? Wel moet je jouw extra e-mailadres aan het mailprogramma toevoegen. Dit doe je door op “E-mail account toevoegen naast een bestaand account” te klikken. Omdat je al een e-mailadres hebt toegevoegd aan het mailprogramma, gaat het toevoegen van een extra e-mailadres iets download nu gemakkelijker. Ook bij een corrupte herstelimage of beschadigde systeembestanden biedt deze optie uitkomt.

‘Helft Gebruikers Wil Wel Overstappen Naar Windows 11’

Op Wifiwijs maken we een einde aan de verwarring en complexiteit van elektronica, computers en software. Jasmijn studeerde interieurarchitectuur in Gent. Na haar studies ging ze enkele jaren aan de slag in een architectuurstudio in Maastricht.

Komt er op neer dat WSL1 goed idee was maar issues heeft wegen oa het windows file systeem , en zoals je zelf ondervonden hebt “Defender”. Het feit dat ze WSL1 ontwikkeling stopgezet hebben voor WSL2, geeft aan dat ze nooit het file systeem en andere problemen konden oplossen. Als er echt zoveel mis was met Linux, werd het gewoon niet gebruikt. Ja, er zijn alternatieve oa Linux maar als je ooit eens deftig wilt gamen zonder comptabiliteit issues, het ontbreken van bepaalde programma’s of de dozen andere issues, … Wil al jaren een Windows voor developers aka een totaal neer gestripte Windows, waar IK bepaal wat er mag in draaien . Je word bijna gedwongen om de Windows 10 LTSC versie te gebruiken en zelf daar zit nog wat troep in.

Wachtwoord Vergeten

Waarschijnlijk is je data namelijk niet per se weg, maar kan het niet gevonden worden. De plek waar eerst je afbeelding, document of foto stond, is nu leeg. Bovendien wordt de plek als ‘leeg’ gemarkeerd. Zodra er nieuwe bestanden op je smartphone bijkomen, kunnen deze de plek van het verwijderde bestand innemen. Zodra dit gebeurt zijn je bestanden definitief verdwenen. Installeer de tool en voer die bij voorkeur als administrator uit.

Je kunt afbeeldingen en video’s maken van hele scherm, of een gedeelte ervan. Het maken van een screenshot in Windows kan op verschillende manieren. De basismanier om een schermafbeelding te maken is natuurlijk door gebruik te maken van je PrtScn knop je toetsenbord. Maak je gebruik van meerdere schermen, dan kan je met de toetscombinatie “ALT” + “PrtScn” een screenshot maken van het actieve scherm waarin je op dat moment werkt.

Subscribe and check out my latest blog ❤️